Vår Vision

Välkommen till MKR Logistik AB

Vår historia präglas av engagemang, innovation och strävan efter logistisk excellens. Grundat med en vision om att omdefiniera logistikbranschen, har vi vuxit till att bli en ledande aktör inom transport och distribution i Storstockholm och Mälardalen. Vår resa har formats av en ständig strävan efter att förbättra, anpassa och förnya våra tjänster för att möta våra kunders växande behov. Vid kärnan av vår verksamhet ligger våra kärnvärden – pålitlighet, kundfokus och innovation – som vägleder oss i allt vi gör. Upptäck mer om MKR Logistik AB och hur vårt engagemang för kvalitet och service har gjort oss till en föredragen partner inom logistik.

Expertis och Tjänsteutbud

Vi är stolta över

att vara erkända som en av de mest pålitliga och kostnadseffektiva logistik- och lagringsleverantörerna. Som en fullserviceleverantör av tredjepartslogistik erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, inklusive lastbilstransporter, lagring, logistikplanering och ett flertal tilläggstjänster. Vår expertis sträcker sig över årtionden inom logistik, distribution och supply chain management, och vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder bekvämlighet, tillförlitlighet och värde genom våra premiumtjänster.
Vårt team av specialister vid varje nivå av våra tjänster bidrar med sin omfattande erfarenhet, vilket stärker vår position som en expert inom logistikbranschen. Denna kompetens gör det möjligt för oss att snabbt svara på kundernas behov och ständigt leverera punktliga och högkvalitativa tjänster, oavsett om det gäller transport eller lagring. Vårt mål är att göra en märkbar skillnad för ditt företag genom våra tjänster och bygga ett långsiktigt förhållande. Vårt engagemang för kundtillfredsställelse manifesterar sig i vårt fokus på lagarbete, kundsupport och regelbundna tekniska uppgraderingar av våra processer och utrustning, vilket säkerställer att vi alltid är i framkant inom logistiklösningar.

Våra partners