Anpassade Logistiklösningar för
Varje Behov

Hos MKR Logistik AB har vi en mångsidig portfölj av logistiktjänster utformade för att möta en mängd olika behov. Från noggrant hanterade terminal- och speditionstjänster till snabba och effektiva expressleveranser, erbjuder vi lösningar som anpassas till ditt företags unika krav. Med vårt engagemang för kvalitet och precision i varje steg, garanterar vi att dina varor levereras säkert och i tid. Upptäck hur våra tjänster kan förbättra din verksamhets logistik och bidra till dess tillväxt. Kontakta oss för att skräddarsy en logistiklösning som passar just dig.

Terminaltjänster

Distribution

E-tjänster

Kontakta oss

Är du redo att förbättra din logistik? MKR Logistik AB är här för att hjälpa dig. Ta det första steget mot en effektivare logistiklösning genom att kontakta oss idag. Fyll i vårt snabba kontaktformulär.
Låt oss tillsammans skapa en logistiklösning skräddarsydd för ditt företags framgång.

Terminaltjänster

Effektivitet och Kvalitet i Varje Steg

Våra terminaltjänster på MKR Logistik AB är noggrant utformade för att möta de högsta standarderna inom varuhantering och logistik. Med en fokus på kundanpassade lösningar, säkerställer vi att varje aspekt av din lasthantering sker med precision och omsorg. Från inkommande gods till sortering, lagring och slutlig distribution, hanterar vårt expertteam dina varor med högsta effektivitet och säkerhet. Oavsett omfattningen på ditt behov, är vi utrustade för att erbjuda en sömlös och pålitlig service. Lita på MKR för en terminalservice som förbättrar din leveransprocess och stärker din logistikkedja.

Kontakta oss nu för att se hur vi kan hjälpa dig

Kontakta oss

Distribution

Skräddarsydda Leveranslösningar

På MKR Logistik AB förstår vi att varje företags distributions behov är unika. Därför erbjuder vi flexibla och anpassade distributionslösningar som säkerställer att dina varor når sina destinationer säkert och i tid. Vår expertis inom logistikplanering och nätverkshantering möjliggör en smidig transportprocess, oavsett om det gäller lokal distribution eller mer komplexa logistikkrav. Vi kombinerar noggrann planering med effektiv genomförande för att maximera pålitlighet och kostnadseffektivitet i din leveranskedja. Låt MKR vara din pålitliga partner i att skapa en sömlös distributionsupplevelse.

Gör Nästa Logistiksteg – Kontakta Oss Idag

Kontakta oss

E-tjänster – Smidighet och Transparens i Dina Logistikbehov

I en värld som ständigt digitaliseras, är MKR Logistik AB med i utvecklingen genom att erbjuda avancerade E-tjänster för att göra din logistikupplevelse så smidig och transparent som möjligt.
Med MKR Logistik AB:s E-tjänster får du tillgång till en effektiv och användarvänlig logistikupplevelse, anpassad för dagens snabba och uppkopplade värld.
Våra digitala tjänster inkluderar:
  • Onlinebokning: Boka dina transporter bekvämt och enkelt via vår onlineplattform.
  • Direktkommunikation (EDI): Effektivisera informationsutbytet genom vårt EDI-system för snabb och säker dataöverföring.
  • Elektronisk Fakturering: Minska pappersanvändning och förenkla din bokföring med våra elektroniska fakturor.
  • Track and Trace med Digital Signering och Foto: Följ dina försändelser i realtid och få digitala bekräftelser och fotografiska bevis vid leverans.
  • Notifieringar om Leveransstatus: Håll dig uppdaterad med automatiska notifieringar om din leveransstatus.
  • Kundkommunikation via SMS eller E-post: Välj hur du vill bli informerad om dina leveranser och få uppdateringar direkt till din mobil eller e-post.
  • Mätning av Kundnöjdhet i Realtid: Vi värderar din feedback och erbjuder möjligheter att utvärdera vår service i realtid för kontinuerlig förbättring.

Kontakta oss  för Smidigare Leveranser

Kontakta oss

Expressleveranser

Tidsanpassat När Det Gäller

MKR Logistik AB:s Express-tjänst är skräddarsydd för situationer där tid är avgörande. Vår snabba och effektiva expressleverans garanterar att dina försändelser levereras när du behöver dem, inom Stockholms län. Med flexibla tidsfönster och en dedikerad flotta, ser vi till att dina brådskande leveranser hanteras med prioritet och professionalism. Välj MKR för expressleveranser som lever upp till dina tidskrävande behov, utan att kompromissa med servicekvaliteten.

Kontakta oss  för Smidigare Leveranser

Kontakta oss