Varför Du Ska Välja MKR Logistik

Att Välja MKR Logistik AB är att välja en partner som är engagerad i din framgång. Här är några skäl till varför vi står ut i logistikbranschen
Anpassade Logistiklösningar

Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda logistiklösningar som är flexibelt utformade för att passa just dina specifika krav.

Erfarenhet och Expertis

Med årtionden av erfarenhet i branschen, kombinerar vi djupgående kunskap med innovativa metoder för att leverera överlägsen service.

Pålitlighet och Punktualitet

Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda pålitliga och tidsenliga leveranser, vilket gör oss till en betrodd partner i alla era logistikbehov.

Fördelar med MKR Logistik – Mer än Bara Transport

Beskrivning: När du väljer MKR Logistik AB, väljer du en logistikpartner som erbjuder mycket mer än standardtransporter.
Dessutom ger MKR Logistik AB dig direktkontakt med rätt expert vid rätt tillfälle, vilket försäkrar effektiv kommunikation och snabb respons på dina behov. Vi använder avancerade tekniska lösningar för bokning och överföring av sändningsinformation, vilket effektiviserar hela logistikprocessen.
MKR Logistik AB har även ett heltäckande transportsystem genom Europa, vilket möjliggör smidiga och pålitliga leveranser över kontinenten.
Vår styrka ligger i vår personal – ett team av branschens mest kreativa och engagerade medarbetare, som ständigt strävar efter att hitta innovativa och kostnadseffektiva lösningar för dina logistikbehov. Välj MKR för en logistikpartner som tar dig och dina leveranser längre.
Våra tilläggstjänster och kundanpassade lösningar inkluderar:
Control Tower-funktion
Överlägsen översikt och kontroll över dina leveranskedjor, vilket ger dig en oöverträffad transparens och styrning över dina sändningar.
Varuförsäkring
För att ge dig extra trygghet, erbjuder vi omfattande varuförsäkring, säkerställande av skydd under transporten.
Miljökalkyl
Vi är engagerade i hållbarhet och erbjuder miljökalkyler för att mäta och minska miljöpåverkan av dina leveranser.
Hantering av Farligt Gods
Expertis i hantering av farligt gods, vilket garanterar att dina känsliga sändningar hanteras med högsta möjliga säkerhet och efterlevnad av alla regelverk.

Din Logistikframgång Börjar Här – Kontakta Oss Idag

Kontakta oss